wat zijn fietshelmen van helt-pro®?

De Helt – Pro fietshelmen zijn een stijlvolle oplossing voor mensen die beschermd willen zijn tijdens het fietsen maar op dit moment geen fietshelm dragen. Met de Helt-Pro fietshelmen ben je beter beschermt, echter zijn de fietshelmen geen vervanging voor traditionele fietshelmen. Toch voldoet Helt-Pro aan de overig genoemde eisen. Met de verschillende verwisselbare beanies  is er genoeg keus en afwisseling voor alle seizoenen.

fiets-helmen-helt-pro

Wat is zijn helt -pro fietshelmen

  • een beanie op een harde binnenschaal.
  • met een magnetische sluiting.
  • verwisselbare beanies voor zomer en winter.
  • geschikt voor de meest uiteenlopende momenten.

Helt-pro heeft gekozen voor de middenweg tussen stijlvol en veiligheid. De eisen van de (EN1078 and EN1078) zorgt ervoor dat de fietshelm niet stijlvol kan zijn. Daar heeft Helt-Pro het volgende op bedacht, een Helt-Pro fietshelm absorbeert 50-70% van de schokken vergeleken met een echte fietshelm. Helt-Pro voldoet aan alle overige criteria van genoemde standaarden*.

*uitgevoerd door de Universiteit van Stuttgart gedurende 2009 – 2012  (http://www.mpa.uni-stuttgart.de/).

Ben je opzoek naar een comfortabele, stijlvolle fietshelm  die ook voldoende bescherming biedt? Dan ben je bij Helt-Pro zeker aan het goede adres. Voor afwisseling kunt u verschillende beanies aanschaffen zodat u voor elk seizoen klaar bent.